Debreceni Városvédő és -szépítő Egyesület

Rövid tájékoztató és néhány kérés:

  • Legközelebbi nagy rendezvényünk a Trianon-megemlékezés, amelyet a korábbiakhoz képest módosított rendben bonyolítunk le: A fáklyás felvonulás a Bem téri Országzászlótól indul és egy kört leírva koszorúzzuk meg a túloldali laktanya falán lévő emléktáblát és érkezünk a Magyar Fájdalom szoborhoz. Kérem, hogy jöjjetek el, valamint vegyetek részt a helyszíni rendezés feladataiban is.

  • Tagdíjak befizetésének kérése. Akinek a tagsági díj befizetésében elmaradása van, tisztelettel kérjük, hogy pótolja. A 2015, 2016 évekre a tagdíj 3.000 Ft, 2017-re 3500 Ft. A befizetés történhet átutalással és postautalványon (számlaszám: 11738008-20159670, a megjegyzésbe írják be a nevüket!), vagy személyesen a közgyűlésen is.

  • Továbbra is keressük az olyan tagjainkat és barátainkat, akik vagy alkalmanként vagy rendszeresen szeretnének és tudnának írásokat adni fejlesztés alatt álló honlapunk különböző rovataihoz.

  • A jövő szempontjából szükség lenne az egyesület munkájába több fiatal bevonására is. Ők a Borsos József Ifjú Városvédők Körében tudnának tevékenykedni a saját elképzeléseik, ötleteik és terveik szerint.

  • Honlapunkat és fészbuk oldalunkat Tikász Gergely alelnökünk folyamatosan gondozza. Látogassanak el rá! Fény- és mozgóképes rovatunkban emlékképek találhatók az egyesület életéből.  Az egyesületről” lapon találhatók alapadataink, és onnan nézhető meg és tölthető le az egyesület Alapszabálya.

  • Az egyesület tisztségviselői

  • Elnökség (és főbb működési terület):

    Karácsonyi György elnök, Kovács Imréné (Ilike) általános alelnök (kirándulások), Gellér Ferenc szakmai alelnök, Tikász Gergely ifjúsági és közkapcsolati alelnök, Deák Bertalan (természetvédelem és -járás), Kerti Pálné (Magdi, gazdasági ügyek), Kovács Imre (szellemi értékvédelem, rendezvényszervezés), Reiner Ferencné (Marika, várostörténet), Tronkáné Nagy Edit (műemlék- és helyi védelem)

    Ellenőrző Bizottság: Lugosi Péterné (Valika) elnök, Meszlényi Ivánné (Éva), Révészné Győri Éva